Sophie Van Zeebroeck ziet het kunstlicht op 25 augustus 1975 te Wilrijk als de oudste van drie kinderen. Het kleine meisje met de dansende krullen is maar matig geinteresseerd in poppen en spelletjes. Haar wereldje is er meer een van papier, pennen, scharen, potloden, penselen, verf, klei; kortom zowat alles waar je mee kan knutselen. Het heeft dan ook niet lang geduurd of ze is met haar fietsje op weg naar de tekenacademie en nog later naar de avondschool schilderen.

Eens ze haar middelbare school heeft beëindigd, besluit ze haar creativiteit niet langer als iets bijkomstig te zien. Ze gaat reclamevormgeving en fotografie studeren aan het Sint Lucas in Gent en stapt vervolgens over naar grafisch digitale vormgeving. Eens haar diploma op zak, kan ze aan de slag in een reclamebureau.

Na enkele jaren ervaring begint het opnieuw te kriebelen en is het weer tijd om haar eigen weg in te slaan. Vandaag werkt Sophie als zelfstandig grafisch vormgeefster en combineert ze dit met haar liefde voor het schilderen.

© Sophie Van Zeebroeck voor alle teksten en beelden op deze site. Alle rechten voorbehouden.